Risotto Met Kalfsvlees

4
20-30 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verhit 2 eetlepels olijfolie in een grote pan en fruit de groenten met de knoflook ca. 4 minuten op een laag vuur. Voeg de rijst al roerend toe aan de groenten en zet het vuur hoog. Blijf roeren totdat de rijstkorrels glanzen. Voeg de wijn en wat zout toe aan de rijst en zet het vuur wat lager. De rijst is na ca. 20 minuten gaar en het vocht is grotendeels verdampt. De rijst hoort wat nat te blijven. Roer de doperwten 10 minuten voordat de rijst gaar is erdoor. Snij de kalfsschnitzels in stukken. Verhit de rest van de olijfolie en bak het vlees aan beide kanten in ca. 4 minuten gaar. Bestrooi met zout en peper. Serveer het vlees met de risotto.

Risotto Met Kalfsvlees is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Boerenpaté
1u30wachten min Voorgerecht
Bekijk recept
Involtini di vitello con insalata di mango (kalfsschnitzel met mango-salade)
30 min-
Bekijk recept
Saffraanrijst met kalfsvlees
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Verse doperwten met sjalot en mosterd
15 min Bijgerecht
Bekijk recept

Risottorijst met zeekraal en tijgerganalen
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Risotto met tuinerwten uit Veneto
30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Risotto met raapstelen en rucola
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Risotto primavera
35 min Bijgerecht
Bekijk recept