Risotto Alla Milanese

4
20-30 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Bak het uitje lichtjes aan in de olijfolie en voeg de rauwe rijst toe. Bak deze aan voor zo′n 2 minuten en vervolgens beetje bij beetje de bouillion toevoegen. De bouillion toevoegen telkens wanneer het geabsorbeerd is door de rijst. Herhalen tot de rijst gaar is en dan het zakje saffraan toevoegen. Eventueel de gebaaken funghi erddor scheppen.

Risotto Alla Milanese is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Courgettesalade met risotto
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lauwwarme saffraanrijstsalade met rivierkreeftjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Risotto alla milanese
Bijgerecht
Bekijk recept
Risotto
Hoofdgerecht
Bekijk recept

Risottorijst met zeekraal en tijgerganalen
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Risotto met tuinerwten uit Veneto
30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Risotto met raapstelen en rucola
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Risotto primavera
35 min Bijgerecht
Bekijk recept