Ondertussen de sjalotjes voor de risotto aanfruiten met een eetlepel olijfolie, hierop de rijst strooien, net zolang bakken tot de risotto glazig is. Dan de kippenbouillon toevoegen, aan de kook brengen. Zachtjes in ongeveer 20 minuten de risotto gaar koken. Voorzichtig met een houten spatel roeren. De risotto moet beetgaar zijn en moet eruit zien als een vloeibare dikke pap. Daarna maken we de vinaigrette. Tomaten plicheren en van zaad ontdoen daarna in blokjes snijden. De geroosterde paprika ook in blokjes snijden en aan de tomaten toevoegen. Azijn, olie, zout, peper en bassilicum bij het mengsel doen. De vis grillen in een grilpan of in de oven. Groente en risotto opscheppen. De vis is gaar als de filet van de graat af komt. Over de vis de vinaigrette scheppen Smakelijk eten!
Gegrilde Zeetong Met Gestoofte Groenten En Saffraan Risotto is een recept van Smulweb.nl