Sjalotjes pellen en fijnsnipperen.Bosuitjes schoonmaken en in stukken van ca.3 cm snijden.Oesterzwammen schoonvegen met keukenpapier,grote exemplaren halveren.In pan 3 el olijfolie verhitten.Sjalotjes ca.3 min.fruiten.Rijst toevoegen en ca.1 min.al omscheppend bakken tot korrels glanzen.Wijn toevoegen,laten verdampen en vervolgens beetje voor beetje 1 liter water toevoegen.Bouillontabletten erboven verkruimelen.Rijst volgens gebruiksaanwijzing koken.Ca.10 min.voor einde kooktijd sperciebonen erdoor scheppen.Kaas met kaasschaaf in plakken schaven.grillpan verhitten tot gloeiend heet.Dun bestrijken met olie.Oesterzwammen ca.5 min.grillen,halverwege keren.Bosui toevoegen en ca.2 min.meegrillen.Vier borden voorverwarmen.Risotto op warme borden scheppen.Oesterzwammen en bosui erop leggen.Garneren met oude kaas.
Gegrilde Oesterzwammen Met Risotto is een recept van Smulweb.nl