Gegrilde Oesterzwammen Met Risotto

4
30-60 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Sjalotjes pellen en fijnsnipperen.Bosuitjes schoonmaken en in stukken van ca.3 cm snijden.Oesterzwammen schoonvegen met keukenpapier,grote exemplaren halveren.In pan 3 el olijfolie verhitten.Sjalotjes ca.3 min.fruiten.Rijst toevoegen en ca.1 min.al omscheppend bakken tot korrels glanzen.Wijn toevoegen,laten verdampen en vervolgens beetje voor beetje 1 liter water toevoegen.Bouillontabletten erboven verkruimelen.Rijst volgens gebruiksaanwijzing koken.Ca.10 min.voor einde kooktijd sperciebonen erdoor scheppen.Kaas met kaasschaaf in plakken schaven.grillpan verhitten tot gloeiend heet.Dun bestrijken met olie.Oesterzwammen ca.5 min.grillen,halverwege keren.Bosui toevoegen en ca.2 min.meegrillen.Vier borden voorverwarmen.Risotto op warme borden scheppen.Oesterzwammen en bosui erop leggen.Garneren met oude kaas.

Gegrilde Oesterzwammen Met Risotto is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Risottorijst met zeekraal en tijgerganalen
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Risotto met tuinerwten uit Veneto
30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Risotto met raapstelen en rucola
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Risotto primavera
35 min Bijgerecht
Bekijk recept

Gegrilde broccoli met tomaatjes en balsamico
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gegrilde vis met venkel
40 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde aubergine
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gegrilde mango met aardbeien-gemberdip
20 min Nagerecht
Bekijk recept