Libanese Rijst

4
30-60 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

[Verwarm de antibaklaagpan tot matig warm] [Doe het gehakt in de pan en bak tot het gehakt rul is] [Voeg knoflook, grofgemalen peper, bouillonblokje(s), theelepel kaneel en nootmuskaat toe] [Hussel alles flink door elkaar] [Doe 1 pak Basmati rijst bij het gehakt, goed omscheppen] [De aangegeven hoeveelheid water toevoegen (1 vingerkootje diep)] al roerend aan de kook brengen] [vuur zacht, deksel op pan] [+/- 10 minuten laten koken, omscheppen, rijst moet `al dente` zijn] [15 minuten laten staan]

Libanese Rijst is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Gebakken rijst met ananas
40 min Bijgerecht
Bekijk recept
Rijst met courgette en mozzarella (baby 12-18 maanden)
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Fruitige kerriegehaktballetjes met gele rijst
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rijst met ballen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Toum (Libanese knoflooksaus)
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Libanese tabouleh
20 min - Bijgerecht
Bekijk recept
Broodjes met tonijn op Libanese wijze
10 min Lunchgerecht
Bekijk recept
Hamburger met Libanese smaken
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept