Snijd de lente-uitjes in dunne reepjes en houd enkele reepjes apart als garneringVerhit de olie in een wok op een hoog vuur. Voeg de lente-uitjes, knoflook en gember toe en roerbak deze in 2-3 minuten zacht. Voeg de runderreepjes toe en roerbak 4-5 minuten mee, todat het vlees gelijkmatig gebruind is.Voeg de paprika toe en roerbak nog eens 3-4 minuten. Voeg de chilipeper en tauge toe en roerbak nog 2 minuten.Roer het citroengras, de pindakaas, de kokosmelk, azijn, sojasaus en suiker door elkaar en voeg dit mengsel toe aan de wok.Kook intussen de eiermie in kokend water met een snufje zout in 4 minuten gaar, of volg de instructies op de verpakking. Giet de mie af en roer door het mengsel in de wok, zodat alle ingredienten gelijkmatig verdeeld worden.Breng eventueel op smaak met peper en zout. Bestrooi met de bewaarde lente-uitjes en serveer warm.