Rundvlees Met Tauge

4
30-60 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Snijd de lente-uitjes in dunne reepjes en houd enkele reepjes apart als garneringVerhit de olie in een wok op een hoog vuur. Voeg de lente-uitjes, knoflook en gember toe en roerbak deze in 2-3 minuten zacht. Voeg de runderreepjes toe en roerbak 4-5 minuten mee, todat het vlees gelijkmatig gebruind is.Voeg de paprika toe en roerbak nog eens 3-4 minuten. Voeg de chilipeper en tauge toe en roerbak nog 2 minuten.Roer het citroengras, de pindakaas, de kokosmelk, azijn, sojasaus en suiker door elkaar en voeg dit mengsel toe aan de wok.Kook intussen de eiermie in kokend water met een snufje zout in 4 minuten gaar, of volg de instructies op de verpakking. Giet de mie af en roer door het mengsel in de wok, zodat alle ingredienten gelijkmatig verdeeld worden.Breng eventueel op smaak met peper en zout. Bestrooi met de bewaarde lente-uitjes en serveer warm.

Rundvlees Met Tauge is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Satéburger met taugé
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rode kokoscurry met biefstuk
Bekijk recept
Vegetarische mini loempia's
60 min -
Bekijk recept
Soto
3 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Burrito met rundvlees en paprika
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade van rundvlees met frambozen
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Provençaalse runderreepjes
15 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spitskool uit de wok met rundvlees
30 min-
Bekijk recept