Hollandse Lente-jambalaya Met Makreel En Kalkoen

4
30-60 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Saffraan in 2 el heet water 10 min weken, boter verhitten, hierin rode peper, knoflook, komijn, kaneel en courgette 5 min zachtjes bakken, rijst erdoor roeren en 3 min meebakken, tuinbonen, hete bouillon en saffraan met weekvocht toevoegen en rijst afgedekt in 20 min gaar koken. Makreel, kalkoen en tomaat door rijstmengsel scheppen en voorzichtig meewarmen, rijstsschotel met zout en peper op smaak brengen en voor het serveren met lente-ui bestrooien.

Hollandse Lente-jambalaya Met Makreel En Kalkoen is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Spinazie-linzensalade met kalkoen en sinaasappel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade met kalkoen, appel & wortel
Bekijk recept
Kalkoensalade LA-Style
Bekijk recept
Mosterdkalkoen met gestoofde komkommer
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Frisse garnalencocktail met avocado
20 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Hollandse spruiten uit de koekenpan
20 min-
Bekijk recept
Frisse haring-bietensalade met appel
20 min- Bijgerecht
Bekijk recept
Hollandse roerbak met sperziebonen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept