Rotsjes

0-10 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Bespuit een bakvorm van 16 x 26 cm in met anti-aanbakspray.
  • 2 Plaats op een pan met kokend water een schaal en leg hierin de marsen, in stukjes gesneden, de margarine en de stroop. Laat alles smelten.
  • 3 Roer de verkruimelde rijstwafels bij dit mengsel. Schep het mengsel in de bakvorm en druk dit aan. Plaats de bakvorm in de koelast om het geheel op te laten stijven.
  • 4 Smelt ook au bain marie de chocolade en verdeel dit over de opgesteven massa. Snij de lekkernij in 15 even grote stukken.

Rotsjes is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Marshmallow-chocoladerotsjes
25 min Gebak
Bekijk recept
Ruige rotsen
15 min Snack
Bekijk recept
Vanille-choco dubbeldekkers
5 min Nagerecht
Bekijk recept
Amandelrotsjes
Nagerecht
Bekijk recept

Marshmallow-chocoladerotsjes
25 min Gebak
Bekijk recept
Ruige rotsen
15 min Snack
Bekijk recept
Vanille-choco dubbeldekkers
5 min Nagerecht
Bekijk recept
Amandelrotsjes
Nagerecht
Bekijk recept