* Snij van de bolle kant van de tomaten een kapje af en hol de tomaten uit. * Bestrooi de binnenkant met peper & zout en laat de tomaten omgekeerd uitlekken. * Hak de champignons fijn in de keukenmachine. * Pel en snipper de ui. * Verhit de olie in een koekenpan en fruit de ui even aan. * Schep de champignons erdoor en bak deze al omscheppend tot het vocht verdampt is. * Breng op smaak met citroensap en peper. * Laat het champignonmengsel iets afkoelen. * Verkruimel de geitenkaas en snijd de olijven in plakjes. * Schep de geitenkaas, olijven en Provencaalse kruiden door de champignons en vul de tomaten met dit mengsel. * Zet de tomaten naast elkaar in de ovenschaal. * Strooi het paneermeel en de geraspte kaas erover. * Bak de tomaten in de voorverwarmde oven in circa 30 minuten goudbruin en gaar.
Vleestomaat Gevuld Met Champignons En Geitenkaas is een recept van Smulweb.nl