Vleestomaat Gevuld Met Champignons En Geitenkaas

4
30-60 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Hak de champignons fijn in de keukenmachine.Pel en snipper de ui. Verhit de olie in de koekenpan en fruit de ui even aan. Schep de champignons erdoor heen en bak deze al omscheppend tot al het vocht verdampt is. Breng op smaak met citroensap en peper. Laat het mengsel iets afkoelen.Verkruimel de geitenkaas en snijd de olijven in plakjes. Schep de geitenkaas, olijven en Provencaalse kruiden door de champignons, en vul de tomaten met dit mengsel.Zet de tomaten in een ovenschaal en strooi het paneermeel en de geraspte kaas erover.Bak ze in 30 minuten goudbruin en gaar.

Vleestomaat Gevuld Met Champignons En Geitenkaas is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Kruidige pasta met geitenkaas
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Koud avocadosoepje met geitenkaas
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Koolrabitaartje met geitenkaas en appel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zomersalade met Hollandse geitenkaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Tahoe-groentenomelet
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rucolasalade met zalm uit de oven
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken courgette met peterselieroerei
15 min
Bekijk recept
Portobello-hamburgers met gebakken vleestomaat
30 min-
Bekijk recept