Provencaalse Spinazietaartjes

4
30-60 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Zet 4 kookringen op ovenvaste borden. Vul deze ringen achter-eenvolgens met de aardappelschijfjes, het verkruimelde ontbijtspek, 1/3 van de gietenkaas,de spinazie, nog 1/3 van de gietenkaas, het paprikamengsel, de rest van de gietenkaas en de rest van de kruiden. Druk de laagjes met de achterkant van een lepel aan. Zet de taartjes 15 minuten in de warme oven. Verwijder de ringen. Serveer de taartjes met een plak gebakken ontbijtspek erop.

Provencaalse Spinazietaartjes is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Provencaalse Spinazietaartjes
20-30 min -
Bekijk recept
Spinazietaartjes Met Geitenkaas
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Provencaalse Spinazietaartjes Met Geitenkaas En Paprika
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Provencaalse Spinazietaartjes
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Olijfolie met Provencaalse aromas
Bekijk recept
Provençaalse velouté met mosselen
35 min
Bekijk recept
Provençaalse ratatouille
Bijgerecht
Bekijk recept
Provençaalse pasta met tonijn en tomaat
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept