Slakken Met Provencaalse Saus

4
30-60 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

De stukjes ham aanbraden met de ansjovis. De zurkelpuree toevoeen en voldoende look toevoeen ; Water met een bouillonblokje toevoegen gebonden met de bloem en het paneermeel. Zacht laten stoven en binden met de twee eidooiers . Smakelijk

Slakken Met Provencaalse Saus is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Reepjes varkensvlees in pittige saus
55 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Luikse balletjes met zoete saus
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenshaas met mosterdsaus
35 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Herfst flaugnarde met abrikozensaus
30 min- Nagerecht
Bekijk recept

Lauwwarme escargotsalade
25 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Slakken met oregano
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Slakken met kruidenboter
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Aperitiefhapjes met champignons en wijngaardslakken
20 min Snack
Bekijk recept