Gestoofde Aubergine Met Knoflook En Provencaalse Kruiden

2
30-60 min -
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verwijder het steeltje van de aubergine en snijd het vruchtvlees in blokjes. Bestrooi de aubergine met zout en laat de groente een half uur staan. Spoel de aubergine goed af en droog de groente met keukenpapier. Hak de knoflook. Verhit de olie en fruit de knoflook 1 minuut. Voeg de aubergine en Provencaalse kruiden toe en bak de groente al omscheppend in circa 5 minuten zacht. Breng de aubergineblokjes op smaak met peper en zout.

Gestoofde Aubergine Met Knoflook En Provencaalse Kruiden is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Krabquiche met verse kruiden
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Linguine met kruiden
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gnocchi met Italiaanse kruiden en geroosterde paprika
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gebakken aardappels met verse kruiden
40 min Bijgerecht
Bekijk recept

Garnalencurry
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ovengroenten winter
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gestoofde venkel met spekjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gestoofde bospeen met platte gehaktballen
30 min-
Bekijk recept