Provencaalse Aardappelen

4
20-30 min -
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Kook de geschilde aardappelen in weinig water met wat zout gaar. Snijd de ontvelde tomaten in blokjes, de olijven in dunne plakjes en de bosuitjes in ringetjes. Pureer de hete aardappelen grof met een stamper. Schep er de tomaat, de olijven, de bosui, de kruiden en de olie door en breng op smaak met wat zout en versgemalen peper. Serveer warm.

Provencaalse Aardappelen is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Aardappelpuree
30 min- Bijgerecht
Bekijk recept
Geroosterde Italiaanse worstjes en groenten
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Saucijs met gebakken aardappelen en bloemkool
65 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepofte aardappel met weekendtoppings
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Olijfolie met Provencaalse aromas
Bekijk recept
Provençaalse velouté met mosselen
35 min
Bekijk recept
Provençaalse ratatouille
Bijgerecht
Bekijk recept
Provençaalse pasta met tonijn en tomaat
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept