Provencaalse Sperzieboontjes

4
30-60 min -
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Kook de boontjes in water met zout in ca. 10 min. gaar en laat ze uitlekken. Verhit de olie en laat de kruiden, het blanke deel van de bosuitjes en de knoflook kort fruiten. Voeg de boontjes en de tomaat toe, breng op smaak met wat zout en peper en een scheutje citroensap of azijn. Laat regelmatig omschuddend goed doorwarmen. Bestrooi met het groen van de bosui.

Provencaalse Sperzieboontjes is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Groentesoep met chorizo
Bekijk recept
Kip korma
35 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hollandse roerbak met sperziebonen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Peperkip uit de oven
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Olijfolie met Provencaalse aromas
Bekijk recept
Provençaalse velouté met mosselen
35 min
Bekijk recept
Provençaalse ratatouille
Bijgerecht
Bekijk recept
Provençaalse pasta met tonijn en tomaat
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept