Provencaalse Spiezen

4
Langer dan 2 uur -
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Meng de olijfolie met knoflook en tijm en marineer hierin het vlees twee uur. Rijg het vlees afwisselend met de paprika, courgette en ui aan de rozemarijntakken. Maak eerst met een metalen spies gaatjes in het vlees. Bestrooi de spiezen met zout en peper en rooster ze 10 minuten onder af en toe keren.

Provencaalse Spiezen is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Kipkebabs met tapenade
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bbq worst spies
55 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Biefstuk met gamba's
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Varkenshaas met ananas spies
Bekijk recept

Olijfolie met Provencaalse aromas
Bekijk recept
Provençaalse velouté met mosselen
35 min
Bekijk recept
Provençaalse ratatouille
Bijgerecht
Bekijk recept
Provençaalse pasta met tonijn en tomaat
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept