Tagliatelle Di Mare

4
20-30 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Kook in een klein pannetje, gedurende 10 min. de zalmmoot in de witte wijn. Bereid de pasta zoals gebruikelijk, in een aparte pan. Fruit de ui in een hapjespan en voeg toe: de in blokjes gesneden courgette, de knoflook, de garnalen, een eetlepel provencaalse kruiden en peper naar smaak. Roerbak het geheel. Roer 200g. creme fraiche door het kooknat (wijn) en breng dit opnieuw aan de kook. Verwijder alle graat en huid van de gekookte zalm, deel hem in kleinere stukjes en voeg dit met de wijnsaus toe aan het roerbakmengsel. Dik de saus naar wens in met allesbinder.

Tagliatelle Di Mare is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Mediterrane pizza met tonijn en rode ui
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Orecchiette con frutti di mare (pasta met zeevruchten)
45 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Pasta met tomaten-vissaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Fusilli frutti di mare
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Tagliatelle met chiantisaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met gerookte kip en peer
Bekijk recept
Romige tagliatelle met spekjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tagliatelle met rivierkreeftjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept