-Doe de ribben/ribbetjes in een grote kom of schaal en giet de marinade er overheen. -Meng om de 5 min.het vlees en marinade goed doorelkaar.Doe dit ong.40 minuten.Intussen maak je aardappelen,groenten of sla. -Haal de ribben uit de marinade laat ze uitlekken en houdt ze even apart. -Schep uit de marinade een redelijke hoeveel-heid olie en maak dit goed heet in een grote braadslee of grote braadpan. -Braad in de hete olie de ribben goudbruin aan.Zet het vuur laag en giet de rest van de marinade er over heen.Roer het nog even flink door elkaar,doe een deksel op de pan/slee en zet het in een oven tot de ribben gaar zijn.Als je op de braadslee geen deksel hebt kun je het afdekken met alu-folie. Hoelang het gaarworden duurt is afhankelijk van de hoeveelheid,de dikte enz. Draai de ribben regelmatig om.
"Luigi's"Provencaalse Spare-ribs. is een recept van Smulweb.nl