Jakobsmosselen In Sjalottenroomsaus

4
10-20 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Fruit de sjalotten al roerende op zacht vuur in de olijfolie. Bestrooien met zout, peper, cayennepeper en Provencaalse kruiden. Voeg de Jakobsmosselen toe. Zet het vuur iets hoger en smoor ze 1 minuut aan iedere kant. De wijn geleidelijk toevoegen, goed doorroeren en nog 1 minuut laten sudderen. De sojaroom toevoegen en nog eens 1 minuut laten sudderen. Opdienen op warme diepe borden. Tip: aanbevolen bijgerechten zijn gestoofde prei, broccoli of extra-fijne sperziebonen

Jakobsmosselen In Sjalottenroomsaus is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Mosselen Met Sjalottenroomsaus En Provencaalse Kruiden
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept

Mixed visgrill
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Sint-Jakobsmosselen Met Courgette En Saffraan-Roomsaus.
10-20 min -
Bekijk recept
Kwarteleieren Met Jakobsmosselen
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken Jakobsmosselen Met Aceto Balsamico
0-10 min -
Bekijk recept