Zoek
Champagnesorbet
6
20-30 min -
Smulweb.nl
-
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
1 Fles mouserende wijn demi sec. 125 gr. suiker
2 el citroensap 50 cc appelsap. Hulpmiddelen Ijsmachiene Hulpmiddelen - Ijsmachiene Voorbereiding Kook de suiker met de citroensap en 200 cc water 20 minuten op laag vuur. Na afkoeling suikersiroop
wijn en appelsap mengen en 1/2 uur in de vriezer koud laten worden. Bereidingswijze Gekoelde wijnmengsel in ijsmachiene tot ijs draaien. Serveertips Serveren in champagneflute. Het lekkerst als het ijs nog drabbig en net drinkbaa
Bereiding
Gekoelde wijnmengsel in ijsmachiene tot ijs draaien.
Champagnesorbet is een recept van
Smulweb.nl
Dit vind je misschien ook lekker
Champagnesorbet met chocolademousse
20 min
Nagerecht
Bekijk recept
Champagnesorbet
Bekijk recept
Champagnesorbet Met Aardbeien
30-60 min -
Nagerecht
Bekijk recept
Champagnesorbet KERST 2006
20-30 min -
Voorgerecht
Bekijk recept
Champagnesorbet met chocolademousse
20 min
Nagerecht
Bekijk recept
Champagnesorbet
Bekijk recept
Champagnesorbet Met Aardbeien
30-60 min -
Nagerecht
Bekijk recept
Champagnesorbet KERST 2006
20-30 min -
Voorgerecht
Bekijk recept