Een Heerlijke JASMIJN - IJSSORBET

4
Langer dan 2 uur -
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Zeef de hete thee in een mengsel van poedersuiker en munt en roer tot de suiker is opgelost. Citroen en sinaasappelsap erdoor roeren en af laten koelen. Het mengsel in een ijslaatje zeven en 2 uur invriezen. In een kom doen met een elektrische mixer gladkloppen. Weer in het ijslaatje doen en 1 uur invriezen. Met een elektrische mixer het eiwit stijfkloppen. Voorzichtig door het ijs scheppen. IJs invriezen tot het stevig is, Serveren in bolletjes of als schraapsel in een bakje. Garneren met schil.

Een Heerlijke JASMIJN - IJSSORBET is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

IJssorbet van rode vruchten met champagne
35 min Voorgerecht
Bekijk recept

Oosterse rijstepap onder een karamellaagje
35 min Nagerecht
Bekijk recept
Visskewers met een marinade van gekonfijte citroen, gekonfijte citroendip en citroensalsa
30 min-
Bekijk recept
Kip met een dip
30 min-
Bekijk recept
Winterstoof onder een dekseltje
15 min, wachten 45 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept