Witte Wijn-vruchtensorbet

4
0-10 min -
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Schil de appel. Snijd de appel en ananas in stukjes. Pers de citroen en sinaasappel uit. Pureer de appel en ananas met het citroen- en sinaasappelsap in de keukenmachine. Meng de wijn en de suiker erdoor. Roer goed tot de suiker helemaal is opgelost. Doe het mengsel over in een diepvriesbak en laat het in ca. 4 uur bevriezen. Schraap elk half uur het gevormde ijs van de wand en roer het geheel door. Voor een fijne structuur pureert u het ijs nogmaals in de keukenmachine of met de staafmixer. Schep het ijs in coupe(s) en garneer met een schijfje sinaasappel.

Witte Wijn-vruchtensorbet is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Vruchtensorbet
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Sprankelende vruchtensorbet met mandarijn
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Vruchtensorbet
10-20 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Citroen-Muntsorbet
Langer dan 1 uur - Nagerecht
Bekijk recept

Couscous met gehaktsaus en witte kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zoutarme, gegrilde tijgergarnalen, salade met witte bonen
20 min Lunchgerecht
Bekijk recept
Brownies met pure en witte chocolade
35 min Nagerecht
Bekijk recept
Witte chocoladetaartjes met frambozen
30wachten min Nagerecht
Bekijk recept