Perensorbetijs Met Perzikmousse

4
10-20 min -
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

De flesjes bier goed koelen in de koelkast. De aardbeien wassen en de kroontjes verwijderen. De perziken schillen, ontpitten en met een staafmixer of in de blender pureren tot moes. Twee eetlepels bloemenhoning door de moes roeren. De perzikenmoes verdelen over de bodem van vier kelkglazen of hoge glazen. Twee bolletjes perensorbetijs (of een ander sorbetijs van fruit) hierop leggen, opvullen met het bier en garneren met gehalveerde aardbeien en citroenmelisse. Zo koel mogelijk serveren.

Perensorbetijs Met Perzikmousse is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Perzikmousse
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Mascarponedessert met perzikmousse en amandelen
60 min Nagerecht
Bekijk recept
Perzikensorbet
Langer dan 2 uur - Nagerecht
Bekijk recept

Perenprosecco
10 min
Bekijk recept
Perensorbetijs Met Sauterneswijn
Langer dan 2 uur - Nagerecht
Bekijk recept