Gratinee Des Halles

3
20-30 min -
Soep
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Pel de uien en snijd ze in dunne ringen. Verhit de boter in een pan en bak de uien glazig. Strooi de bloem erover en giet na even omroeren de hete runderbouillon erop. Breng de soep aan de kook. Draai het vuur lager, leg een deksel op de pan en laat de soep een half uur zachtjes doorkoken. Breng de soep op smaak met peper en zout. Snijd de baguette in dunne plakken. En rooster deze. Schep de soep in kommen, leg de stukken stokbrood erin en strooi de geraspte kaas erover. Zet de kommen in de voorverwarmde oven of onder de grill. Dien de soep op zodra er een goudgeel korstje op is gekomen.

Gratinee Des Halles is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Uiensoep Les Halles
Langer dan 1 uur - Voorgerecht
Bekijk recept
Uiensoep à La Les Halles
Langer dan 2 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Potage D`onion Les Halles (franse Uiensoep Van De Hallen)
Langer dan 2 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ajuinsoep uit les Halles
0 min
Bekijk recept

Bataat Gratinee
30-60 min - Bijgerecht
Bekijk recept
Soupe A Loignon Gratinee (Franse Uiensoep)
Langer dan 1 uur -
Bekijk recept
Gratinee Lyonnaise
0-10 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gratinee Lyonnaise
30-60 min -
Bekijk recept