Creme Brulee Van Geitenkaas Met Vijgen En Witlof

4
10-20 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Snij de vijgen en het witlof in stukjes (bewaar een paar blaadjes voor de garnering). Meng met de rucola, de pecannoten en de olijfolie. Breng op smaak met peper en zout. Verdeel over 4 ovenschaaltjes (of 1 grote) en beleg met plakjes geitenkaas. Bedruppel met honing en zet onder de grill tot de kaas goudbruin is. Garneer met de bewaarde witlofblaadjes.

Creme Brulee Van Geitenkaas Met Vijgen En Witlof is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Gebakken witlof met balsamico en pijnboompitten
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Schelpjes met romige makreel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Witlof met rozemarijn en bacon uit de oven
10 min -
Bekijk recept
Arabische salade met courgetterolletjes
30 min- Voorgerecht
Bekijk recept

Crème brûlée
180 min- Nagerecht
Bekijk recept
Crème brûlée met passievrucht
35 min Nagerecht
Bekijk recept
Forel met spek en creme fraiche
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Orata al forno e paccheri con crema di avocado (dorade uit de oven en pasta met crème van avocado)
30 min-
Bekijk recept