Grill voorverwarmen op de hoogste stand. Grapefruits halveren en met scherp mesje partjes tussen vliesjes uitsnijden, hierbij 1 dl. sap opvangen. In kommetje grapefruitsap mengen met 1 el. honing, azijn en olie. Op smaak brengen met zout en peper. 12 munt blaadjes achterhouden voor garnering, rest in kopje fijnknippen en door honingdressing roeren. Grapefruitpartjes over vier bordjes verdelen. Helft van dressing erover schenken. Slabladeren wassen en goed uitslaan. In midden op grapefruitpartjes leggen. Kaas met natgemaakt mes in 4 plakjes snijden. Bakplaat invetten. Kaasplakjes op bakplaat leggen. Rest van honing erover verdelen. Betrooien met peper. Kaas ca. 10 cm onder de hete grill in ca. 2 min. iets laten smelten en kleuren. Kaasplakjes op slabladeren leggen. Rest van dressing erover schenken. Garneren met muntblaadjes.
Gegratineerde Geitenkaas Met Grapefruit is een recept van Smulweb.nl