Paddestoelensalade Met Geitenkaas En Druiven

4
0-10 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

- Was de sla en laat deze goed uitlekken - Borstel de paddestoelen en snijd ze in reepjes of plakjes. - Pel de sjalotjes en snipper ze. - Verhit de olijfolie en roerbak hierin de paddestoelen met de sjalotjes. - Meng de ingredienten voor de dressing. - Schik het paddestoelmengsel op de eikenbladsla, giet de dressing erover. - Snij de geitenkaas in plakjes of blokjes, garneer de salade met de geitenkaas, de druiven en de olijven en bestrooi de salade met peterselie of bieslook. Tip: - * Maak er een maaltijdsalade van door er 200 gr geraspte knolselder aan toe te voegen. - *Voeg 50 gr walnoten toe.

Paddestoelensalade Met Geitenkaas En Druiven is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Vruchtensalade
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Gebakken witlof met balsamico en pijnboompitten
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Kokosbroodharten
20 min
Bekijk recept
Salade met druiven en pecannoten
Hoofdgerecht
Bekijk recept

Paddestoelensalade met druiven en blauwaderkaas
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Paddestoelensalade Met Geitenkaas En Druiven
10-20 min -
Bekijk recept
Paddestoelensalade Met Geitenkaas En Druiven
10-20 min -
Bekijk recept
Paddestoelensalade Met Geitenkaas
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept