Was de spinazie en drapeer ze op de bordjes. Snijd de geitenkaas in gelijke plakjes. Leg ze in een ovenschaal. Bestrooi met wat olijfolie, honing en provenciaalse kruiden. Zet in een voorverwarmde oven. Laat de kaasjes een beetje smelten. Door het randje/korstje blijft de vorm behouden. Let er wel op dat de kaas niet te zacht wordt. Dus wel regelmatig even in de oven kijken. Ondertussen de hazelnoten in een droge koekepan bruin roosteren. Wel erbij blijven, en blijven roeren. Let erop dat ze niet aanbranden. Als de kaasjes klaar zijn, op de spinazie leggen. Dit alles besprenkelen met de balsamico-azijn en nog wat extra olijfolie. Tot slot de hazelnoten erover strooien. Eet smakelijk.
Spinazie Met Geitenkaasje En Hazelnoten is een recept van Smulweb.nl
Pasta con spinaci e pancetta con mozzarella (Pasta met spinazie, spek en mozzarella) & Insalata die fagioli e tonno (Salade witte bonen met tonijn)