Zoek
Artisjokkencarpaccio Met Geitenkaas
2
10-20 min -
Smulweb.nl
Voorgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
2 el zonnebloempitten
5 cherrytomaatjes
1 blikje artisjokbodems
? tl (kruiden)mosterd,
? tl vloeibare honing
1 el sherryazijn
3 el olijfolie
zout
versgemalen peper
2 verse geitenkaasjes
30g rucola. Hulpmiddelen Grill. Hulpmiddelen - Grill. Voorbereiding Grill voorverwarmen op de hoogste stand.
Zonnebloempiteen in een droge koekenpan lichtbruin roosteren.
Tomaatjes wassen en halveren.
Artisjokbodems schuin in hele dunne plakjes snijden. Bereidingswijze Zet het kaasje 12 cm onder de grill en laat het even kort smelten.
Sausje maken van de mosterd
honing
azijn
olie
zout en peper. Serveertips Verdeel de rucola over de borden en leg daar per bord wat plakjes artisjok op.Verdeel de tomaathelftjes over de borden.
Schep de warme kaasjes er boven op en besprenkel de borden met het sausje.
Strooi tot slot de zonnebloempitten er over
Bereiding
Zet het kaasje 12 cm onder de grill en laat het even kort smelten. Sausje maken van de mosterd, honing, azijn, olie, zout en peper.
Artisjokkencarpaccio Met Geitenkaas is een recept van
Smulweb.nl
Dit vind je misschien ook lekker
Kruidige pasta met geitenkaas
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Koud avocadosoepje met geitenkaas
10 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Koolrabitaartje met geitenkaas en appel
30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zomersalade met Hollandse geitenkaas
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept