Gevulde Flensjes Met Prei En Geitenkaas

4
20-30 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Zeef de bloem met een snufje zout boven een kom. Klop het ei in een kopje los en roer het door de bloem. Roer er scheutje voor scheutje de melk door tot een glad beslag ontstaat. Roer de olie erdoor en laat het beslag ongeveer 30 minuten rusten. Roer het beslag nogmaals door. Verhit 5 gr boter in een koekenpan, schenk er ? van het beslag in en verdeel dit over de bodem. Keer het flensje als de bovenkant droog is en bak de andere kant goudbruin. Laat het flensje op een schaal glijden. Bak op dezelfde manier nog 3 flensjes. Laat de flensjes afkoelen en verpak ze afzonderlijk in aluminiumfolie. Maak de prei schoonmaken en snijd hem in dunne ringetjes. Snijd de geitenkaas in 8 dunne plakjes. Verwarm de oven voor op 175? C. Neem de flensjes uit het folie, verdeel de prei, geitenkaas en honing over het midden van de flensjes, maak ze als een buideltje dicht en bind ze met een touwtje vast. Zet elk buideltje op een ovenvast schoteltje en laat ze op het rooster in het midden van de oven in circa 10 minuten door en door warm worden. Houd intussen de sprietjes bieslook enkele seconden in heet water tot ze soepel zijn. Neem de buideltjes uit de oven, bind ze met de sprietjes bieslook dicht en verwijder de touwtjes.

Gevulde Flensjes Met Prei En Geitenkaas is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Kruidige pasta met geitenkaas
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Koud avocadosoepje met geitenkaas
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Koolrabitaartje met geitenkaas en appel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zomersalade met Hollandse geitenkaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Sinterklaasrecept Gevulde Speculaas
30-60 min -
Bekijk recept
Gevulde Reuze Champignons Op Groentepuree
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept