Geitenkaas Met Zalm

2
30-60 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Plaats de geitenkaasjes in een klazen kom en verpak ze met de zalm. Laat de bovenkant vrij en leg 1 soeplepel honing op het geitenkaasje. Zet de kaasjes 30min in een voorverwarmde oven. Je kan met een tandenstoker voelen of de kaasjes warm zijn vanbinnen. Zorg ervoor dat ze niet te warm zijn. Haal ze terug uit de oven en leg de kaasjes op een bordje met veldsla. Schep de honing van de kom over de kaasjes en giet er een flinke scheut wijnazijn over en werk af met fijngehakte tuinkruiden.

Geitenkaas Met Zalm is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Zalm broccoli schotel
25 min+ 15 min oventijd - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lenteschotel met zalm en venkel
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalm met venkelsalade
30 min-
Bekijk recept
Warme salade uit de wok
30 min- Voorgerecht
Bekijk recept

Kruidige pasta met geitenkaas
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Koud avocadosoepje met geitenkaas
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Koolrabitaartje met geitenkaas en appel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zomersalade met Hollandse geitenkaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept