Paddestoelensalade Met Geitenkaas

4
0-10 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Sla en rucola wassen. Pijnboompitten roosteren in droge koekenpan. Paddestoelen schoonborstelen en in mooie stukken snijden. Paddestoelen in koekenpan met anti-aanbaklaag op hoog vuur bakken in 2 eetlepels olie en de boter, tot ze mooi bruin zijn en het meeste vocht verdampt is. Knoflook uitpersen en toevoegen, klein snufje bewaren voor de dressing. Flink wat peper en zout toevoegen en nog een paar minuten bakken. 6 eetlepels olie, azijn, honing, snufje knoflook en peper en zout door elkaar kloppen en door de salade mengen. Paddestoelen erover verdelen, kaas erover verkruimelen en bestrooien met pijnboompitten en bieslook. Lauwwarm serveren.

Paddestoelensalade Met Geitenkaas is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Kruidige pasta met geitenkaas
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Koud avocadosoepje met geitenkaas
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Koolrabitaartje met geitenkaas en appel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zomersalade met Hollandse geitenkaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Paddestoelensalade met druiven en blauwaderkaas
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Paddestoelensalade Met Geitenkaas En Druiven
10-20 min -
Bekijk recept
Paddestoelensalade Met Geitenkaas En Druiven
10-20 min -
Bekijk recept
Paddestoelensalade Met Geitenkaas En Druiven
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept