Geitenkaas-souffle Met Gemengde Salade

6
10-20 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verwarm de oven voor op 200 C. Meng voor de salade alle ingredienten. Klop een dressing van alle ingredienten. Vet 6 kleine schaaltjes in of 1 grote souffleschaal en bestrooi de wanden en bodem met geraspte kaas. Roer de geitenkaas zacht. Voeg de eidooiers toe, samen met de mosterd, het citroensap, de dragon en wat zout en peper. Klop de eiwitten stijf tot ze glanzen. Schep eerst 1/3 van de eiwitten door het kaasmengsel, dan de rest. Verdeel het eiwitmengsel over de 6 kleine schaaltjes en bestrooi met de pijnboompitten. Zet de schaaltjes ca 15-20 minuten in de hete oven tot de souffles goudbruin zijn. Serveer de souffles warm uit de oven met wat salade en daarop wat dressing en nog wat nootjes.

Geitenkaas-souffle Met Gemengde Salade is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Salade van zeevruchten en zeeaster
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Franse salade niçoise
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Frisse salade met makreel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade met cranberrypaté-toast
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kruidige pasta met geitenkaas
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Koud avocadosoepje met geitenkaas
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Koolrabitaartje met geitenkaas en appel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zomersalade met Hollandse geitenkaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept