Tarte Tatin Met Sjalotten, Tijm En Geitenkaas

6
Langer dan 1 uur -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Schik de sjalotten met de snijkant naar onder in een bakvorm van 20 cm. Voeg het vocht uit de pan toe en bedek de sjalotten met het deeg. Stop de zijkanten goed in en zet de vorm 25 minuten in een op 200?C voorverwarmde oven. Draai de taart omgekeerd uit op een bord en verkruimel er de geitenkaas en tijmblaadjes over.

Tarte Tatin Met Sjalotten, Tijm En Geitenkaas is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Kruidige pasta met geitenkaas
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Koud avocadosoepje met geitenkaas
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Koolrabitaartje met geitenkaas en appel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zomersalade met Hollandse geitenkaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Tarte tatin met gele paprika
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Mini tarte tatin met kerstomaten
35 min Snack
Bekijk recept
Tarte tatin met vijgen en walnoten
25 min Nagerecht
Bekijk recept
Tarte tatin van asperges en gebakken schelvis
2 uur-
Bekijk recept