Geitenkaasje Neergevleid Op Rabarbercompote En Kriek

20-30 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Reinig de rabarber en versnijd deze in staafjes van 5 cm. Hou een klein deeltje over om flinterdunne sliertjes te snijden en te konfijten in suikerwater. Vermeng de staafjes met de suiker en stoof deze gaar. Bij het einde van de gaartijd mag de kriek toegevoegd worden. Leg de 4 geitenkaasjes in een vuurvaste schotel en bedek elkeen met een lepeltje lavendelhoning. Zet de schotel vervolgens enkele minuten in de oven. Leg de lauwe compote in een diep bordje en zet hier het warm geitenkaasje op. Werk af met een paar sliertjes rabarber, een plukje munt.

Geitenkaasje Neergevleid Op Rabarbercompote En Kriek is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Kriekensorbet
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Sabayon met Belgische kriek
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Jonge patrijsfilets met kriek
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kersensorbetijs Met Kriek Belle-Vue
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept

Geitenkaastosti met tijmhoning
15 min Snack
Bekijk recept
Krokante minitortilla’s met geitenkaas en avocado
10 min Lunchgerecht
Bekijk recept
Lamsbout met auberginekaviaar, paprika en geitenkaas
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geitenkaasje met honing en vijgen
20 min Voorgerecht
Bekijk recept