Whisky Kip

6
30-60 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Kip in 4 stukken verdelen. Kip inwrijven met peper en zout. Champignons in plakjes snijden. In grote braadpan boter verhitten. Stukken kip aan alle kanten bruin bakken. Uit de pan nemen en in schaal liggen. Champignons 10 min smoren. Inhoud van blikjes soep toevoegen. In stukjes gesneden peper er bei doen. Kippenpoten toevoegen en ca. 30 min zachtjes laten pruttelen. Andere stukken kip ca. 15 min mee stoven. Whisky toevoegen. Vlak voor het opdienen slagroom erdoor roeren.

Whisky Kip is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Gepocheerde scharrelkip
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Provençaalse kip
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Peperkip uit de oven
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepekelde en gevlinderde kip van de barbecue
45 min Bijgerecht
Bekijk recept

Cranachan - Slagroom met havervlokken en frambozen
Nagerecht
Bekijk recept
Surimi met cocktailsaus en mango
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Cocktailsaus
Bijgerecht
Bekijk recept
Cocktail van tijgergarnalen met whisky
35 min Voorgerecht
Bekijk recept