Zoek
Hongaarse Champignonsoep
4
20-30 min -
Smulweb.nl
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
250 g witte champignons
1 el boter
1 uitgeperst knoflookteentje
1 el paprikapoeder
cayennepeper
1 flesje Maggi Basis voor Champignoncremesoep
1 doosje Maggi Soepenbinder
1 el gesnipperde peterselie Bereidingswijze 1. Maak de champignons schoon en snijd ze in plakjes. Smelt de boter in een soeppan en bak de champignons bruin.
2. Roer de knoflook
het paprikapoeder en de cayennepeper erdoor en laat deze 1 min. meebakken.
3. Schenk het flesje Maggi Basis voor Champignoncremesoep en 1,5 l water erbij en laat de soep 10 min. zachtjes koken.
4. Roer met een garde 1 zakje Maggi Soepenbinder erdoor de en laat hem zachtjes koken totdat de soep gebonden is.
5. Roer voor het opdienen de peterselie door de
Bereiding
1
Maak de champignons schoon en snijd ze in plakjes. Smelt de boter in een soeppan en bak de champignons bruin.
2
Roer de knoflook, het paprikapoeder en de cayennepeper erdoor en laat deze 1 min. meebakken.
3
Schenk het flesje Maggi Basis voor Champignoncremesoep en 1,5 l water erbij en laat de soep 10 min. zachtjes koken.
4
Roer met een garde 1 zakje Maggi Soepenbinder erdoor de en laat hem zachtjes koken totdat de soep gebonden is.
5
Roer voor het opdienen de peterselie door de soep.
Hongaarse Champignonsoep is een recept van
Smulweb.nl
Dit vind je misschien ook lekker
Champignonsoep
20 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Champignonsoep met broccoli, maïs en kip
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pastaschotel met tonijn
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Smac & cheese
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde Hongaarse paprikasoep
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hongaarse kipgoulash
30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Abrikozen-banaanspringroll met vanille-citroengrassaus
2 uur-
Nagerecht
Bekijk recept
Pasta op Hongaarse wijze
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept