Pompoensoep (zuppa Di Zucca)

6
30-60 min -
Soep
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Schil en ontpit de pompoen, snijd hem in blokjes en kook die gaar in de bouillon. Voeg de melk toe en de cremekaas. Pureer het geheel nu met de staafmixer zodat een lobbige cremesoep ontstaat. Het extra knoflookteentje, geperst, toevoegen. Op smaak maken met zout en veel versgemalen peper. Pas voor het opdienen de kaas en kruiden erdoor roeren. Een restje boursin of geitenkaas is hier ook heerlijk in.

Pompoensoep (zuppa Di Zucca) is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Fiori Di Zucca
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Pompoensoep (Suppa Di Zucca)
0-10 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pompoen-Maaltijdsoep
30-60 min -
Bekijk recept
Zuppa Di Zucca Del Nonno Vito
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept

Pompoensoep met basilicumolie
20 min -
Bekijk recept
Pompoensoep
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pompoensoep
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pompoensoep met salie en spek
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept