Risotto Met Zalm En Mascarpone

4
30-60 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

De helft van de uien in wat boter en 1 el olijfolie fruiten tot ze goudgeel zijn. De gerookte zalm toevoegen en met de wodka flamberen of als je wijn gebruikt de wijn toevoegen. Opzij zetten. De rest van de uitjes in de helft van de boter en de rest van de olijfolie fruiten. De rijst toevoegen en enkele minuten meebakken. Beetje bij beetje de hete visbouillon erbij schenken en 17 tot 18 minuten zachtjes laten koken. Regelmatig omroeren en als er bijna geen vocht meer is, nieuwe bouillon bijschenken. Van het vuur nemen. De zalm en de mascarpone (of zure room) erdoor scheppen, de kaviaar en de bieslook eroverheen en direct opdienen.

Risotto Met Zalm En Mascarpone is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Fruittartaar en mascarpone met cassonade
35 min Nagerecht
Bekijk recept
Supersnel gebakje met vers fruit
3 min Nagerecht
Bekijk recept
Quiche met vegetarisch gehakt
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Sinaasappeltaart met kardemomsiroop
20 min Nagerecht
Bekijk recept

Risottorijst met zeekraal en tijgerganalen
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Risotto met tuinerwten uit Veneto
30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Risotto met raapstelen en rucola
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Risotto primavera
35 min Bijgerecht
Bekijk recept