Risotto Con Finocchi E Salmone ©

2
20-30 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Was de venkelknol en snijd in kleine blokjes. Bak de blokjes venkel ongeveer 5 min. in de olijfolie. Doe er een pollepel warme bouillon bij en kruid bij met peper en zout. Laat dit afgedekt 5-10 min. zachtjes koken. Doe er de rijst bij en laat deze het vocht opslorpen. Telkens als het vocht volledig is opgeslorpt opnieuw een pollepel bouillon toevoegen. Na een 20-tal minuten is de rijst gaar (hij moet wel smeuiig blijven). Als de risotto klaar is de reepjes gerookte zalm erdoor roeren alsook de parmezaan en een klontje boter. Buon appetito!

Risotto Con Finocchi E Salmone © is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Kiprolletjes Met Honingmosterd En Dragon &copy
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
ROERBAKSCHOTEL MET SPRUITJES EN ROOKWORST
20-30 min -
Bekijk recept
FRUITIGE BAMI
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
*MAROKKAANS STOOFPOTJE *
Langer dan 2 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Risottorijst met zeekraal en tijgerganalen
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Risotto met tuinerwten uit Veneto
30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Risotto met raapstelen en rucola
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Risotto primavera
35 min Bijgerecht
Bekijk recept