Laat de zeevruchtenmix ontdooien. Kruid de drumsticks met wat paprikapoeder, zout en peper. Snijd de tomaten in grove stukken en paprika in repen. Verhit in een grote wok, braad- of paellapan de olijfolie en bak er de drumsticks rondom in bruin. Voeg de uitgeperste knoflook, de tomaten en paprikarepen toe en bak die kort mee. Schenk de bouillon erbij en breng dit tegen de kook aan. Voeg de bevroren doperwten en sperziebonen toe en laat alles 8 min. zachtjes koken. Schep met een schuimspaan de vaste ingredien uit de pan en houd ze apart. Giet de vloeistof in een maatbeker, vul met water aan tot 1 liter en schenk weer terug in de pan. Voeg het saffraanpoeder en de rijst toe, roer eenmaal om. Verdeel de apart gehouden ingredien en de zeevruchtenmix over de rijst in de bouillon en laat de paella zo, op laag vuur en zonder roeren, in 30 min. gaarkoken. Dek de pan gedurende de laatste 10 min. af met aluminiumfolie of een grote houten plank.