Runderlappen Met Risotto

4
Langer dan 2 uur -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verhit de olie in een braadpan en bak hierin de vleesblokjes tot ze rondom mooi bruin zijn. Schep het vlees uit de pan en strooi er versgemalen zwarte peper over. Bak de spekblokjes en voeg de uiringen toe en bak deze tot ze mooi glazig zijn. Voeg de knoflook en de pruimen toe en giet de wijn en de bouillon met het verkruimelde bouillonblokje er bij. Voeg het vlees toe en de tijm en sluit de pan en laat het geheel ruim een uur zachtjes stoven. Schep af en toe om. Schep na een uur 300 ml van de bouillon uit de pan en houd deze apart. Voeg dan de rozijnen en een papje van bosvruchtenjam met aardappelmeel en wat jus van de stoofpeertjes uit pot toe. Roer goed en laat nog 20 min stoven. De Risotto Bak de gesnipperde uit mooi geel/glazig in ruim boter en voeg dan de rijst toe. Als de boter is opgenomen voeg dan de bouillon toe, (let op de hoeveelheid per 100 gr.risotto) Kook deze op een matig vuur en roer regelmatig, gedurende 20 minuten.

Runderlappen Met Risotto is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Risottorijst met zeekraal en tijgerganalen
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Risotto met tuinerwten uit Veneto
30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Risotto met raapstelen en rucola
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Risotto primavera
35 min Bijgerecht
Bekijk recept

Ovengroenten winter
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Hollands draadjesvlees
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Runderlapjes met madeira
2uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rundvleespasteitjes
40 min Snack
Bekijk recept