Kantonese Zoetzure Kip Met Paprika

2
10-20 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Zet een wok op hoog vuur en als de wok heet is doe de arachide olie erin en zodra de olie heet is wokt u de fijngehakte knoflook en de rawits een paar seconden mee, doe vervolgens de stukjes kip filet in de wok en wok deze mee totdat de kip half gaar is. Als de kip half gaar is doe dan de paprikas en de tauge in de wok en doe onmiddelijk ook de rijstewijn, de azijn en de ketjap manis in de wok en wok het geheel nog enkele minuten op heet vuur. Op het laatst kunt u de gekookte afgekoelde bami in de wok doen en dit nog een minuutje meewokken todat alles goed door elkaar is gemengt en de bami weer warm is.

Kantonese Zoetzure Kip Met Paprika is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Burrito met rundvlees en paprika
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tarte tatin met gele paprika
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Puree met rode paprika
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Hartige taart met gerookte kip en paprika
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kantonese kip
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde forel uit het oosten
1uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kantonese kip met bimi
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kantonese Eibloemsoep
10-20 min -
Bekijk recept