Week de paddestoelen ongeveer 25-30 minuten in heet water. Laat ze uitlekken,snij de steeltjes eraf en doe ze weg. Snij de hoedjes in smalle reepjes. Leg het vlees in een schaal en schenk er de hoisinsaus over. Schep even om. Breng in een flinke pan water met een beetje zout aan de kook. Kook de mie zoals op de verpakking staat aangegeven en laat het uitlekken. Verhit in de tussentijd de wok en doe er de beide soorten olie,gemberwortel en paddestoelen in. Schep even goed om. Meteen de beide soorten paprika,bamboe en peultjes toevoegen en al omscheppende 2 minuten bakken. Vlees toevoegen en nog 2-3 minuten bakken. De inhoud van de wok in een verwarmde schaal overdoen. Afdekken en warm houden. Honing of gembersiroop,sojasaus en azijn in de wok doen en de uitgelekte mie erin warm laten worden. Op een schaal overdoen en met het vlees serveren.
Varkensfricandeau Met Eiermie is een recept van Smulweb.nl