Varkensfricandeau Met Eiermie

4
30-60 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Week de paddestoelen ongeveer 25-30 minuten in heet water. Laat ze uitlekken,snij de steeltjes eraf en doe ze weg. Snij de hoedjes in smalle reepjes. Leg het vlees in een schaal en schenk er de hoisinsaus over. Schep even om. Breng in een flinke pan water met een beetje zout aan de kook. Kook de mie zoals op de verpakking staat aangegeven en laat het uitlekken. Verhit in de tussentijd de wok en doe er de beide soorten olie,gemberwortel en paddestoelen in. Schep even goed om. Meteen de beide soorten paprika,bamboe en peultjes toevoegen en al omscheppende 2 minuten bakken. Vlees toevoegen en nog 2-3 minuten bakken. De inhoud van de wok in een verwarmde schaal overdoen. Afdekken en warm houden. Honing of gembersiroop,sojasaus en azijn in de wok doen en de uitgelekte mie erin warm laten worden. Op een schaal overdoen en met het vlees serveren.

Varkensfricandeau Met Eiermie is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Gembereend met shii-take
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mie-wokschotel met paksoi
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Groene kruidenmie met spitskool
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Noedels met gegrilde aubergine en limoenkip
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Varkensfilet met hele appeltjes en knoflook
1uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Snelle vitello tonnato
15 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Varkensfricandeau met tijmjus en tagliatelle
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Saté babi ketjap met kiwi-komkommersalade
75 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept