-verhit 3 el olijfolie in een grote pan -voeg paprikapoeder en komijn toe en roer -voeg dan de knoflook toe en roerbak 1 min -voeg nu langzaam lepels hete bouillon toe -evenals de wijn en roer alles dooreen, tot je circa de helft van de bouillon gebruikt hebt en de kruiden een dunne pasta vormen in de pan -druppel de tabasco erbij -voeg wortels erbij en roer ze door de massa en laat enige min bakken -daarna de courgettes, daarna de doperwten en mais en blif roeren en laat even mee bakken -groenten moeten gaar zijn maar nog stevig!! -neem de pan van het vuur -smeer de repen paprika in met de rest van de olijfolie -bak ze in een grillpan en zet opzij -als de rijst gaar is deze al roerend toevoegen aan de massa -is het te droog de rest van de bouillon erdoor roeren -voeg zongedroogde tomaten, olijven erbij en roer nog enkele minuten alles dooreen -afproeven en eventueel bijkruiden met zout en peper -roer de peterselie erdoor en schep de paprika′s erover -serveren in de pan onmiddelijk