PIKANTELTJES (hartige Wentelteefjes)

4
20-30 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Boen de citroen schoon en rasp de gele schil er af. Klop in een ondiepe schaal het ei met de melk los. Roer de helft van de kaas met de geraspte citroenschil, Provencaalse kruiden, 1 eetlepel bieslook en zout, peper en een snufje nootmuskaat naar smaak er door. Snijd de sneetjes diagonaal door en wentel ze een voor een door het eimengsel. Leg de sneetjes in de schaal en bedruip ze met de rest van het eimengsel. Laat ze zo ca. 5-10 minuten liggen. Verhit een klontje boter in de pan en bak 4 stukjes brood in ca. 3 minuten mooi goudbruin en gaar, keer ze halverwege heel voorzichtig met een pannenkoekmes. Leg de wentelteefjes dakpansgewijs op een warm bord en houd ze warm. Bak de andere wentelteefjes op dezelfde manier. Strooi de rest van de kaas en bieslook erover. Serveer de wentelteefjes warm.

PIKANTELTJES (hartige Wentelteefjes) is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Gevulde wentelteefjes met chocolade
15 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Hartige wentelteefjes met uiencompote
40 min
Bekijk recept
Wentelteefjes met gemarineerde aardbeien
20 min Lunchgerecht
Bekijk recept
Hartige wentelteefjes met geitenkaas en honing
20 min-
Bekijk recept

Pikanteltjes (hartige Wentelteefjes)
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Pikanteltjes
10-20 min -
Bekijk recept
Pikanteltjes
10-20 min -
Bekijk recept
Pikanteltjes
10-20 min -
Bekijk recept