Bak in de wok het katenspek en de kipfilet in de olie op hoog vuur bruin. Temper het vuur en laat nog ca. 5 min. doorbakken. Schep kip en spek uit de pan. Verhit nog 2 el olie in de wok en bak de aardappeltjes op hoog vuur omscheppend bruin. Verwarmd de oven voor op 200 .C. Temper het vuur en bak de aardappeltjes nog ca. 10 min.Schep ze daarna uit de pan. Bak de andijvie op hoog vuur in de wok tot deze is geslonken. Voeg de kip, katenspek en de aardappeltjes toe en laat het mengsel door en door warm worden. Breng op smaak met peper en zout. doe het in een ovenschaal. Meng de slagroom met de kaas en verdeel dit over de bovenkant. Zet de schaal 15-20 min. in de oven tot de kaas goudbruin is.
Ovenschotel Met Kip En Andijvie is een recept van Smulweb.nl