Brood roosteren tot het goed knapperig is. In blokjes snijden. Ui in kleine stukjes snijden en opbakken. Voeg dan de stukjes brood toe en een handje pijnboompitten. Als laatste de stukjes knoflook. Bak het geheel goed op, zodat de smaak en geur van de uien en knoflook lekker in het brood zit. Ok...snij nu de kipfilet in kleine stukjes en bak het vlees. snijd intussen elke champignon in 4 helften (ziet er wel grappig uit) en bak deze ook in de pan op. Intussen meng je de salademix met water en olie en giet je het uit over de salade. Meng alles goed en laat het even intrekken. Verdeel vervolgens de salade over vier schalen. Ooh ja, kook intussen ook de kwarteleitjes tot ze hard gekookt zijn. Schrik ze en laat ze afkoelen, pel ze vervolgens en snijd ze in kleine ringen. Snijd de sherrytomaatjes in tweeen en leg ze op een leuke manier alvast op de borden. Vervolgens verdeel je het vlees en de champignons over de borden, de 4 eitjes en als laatste de mix van brood, uien, knoflook en pijnboompitten. Maak het geheel af met verse peper, dille en provencaalse kruiden en eten maar!