4. Bladerdeegplakjes in ca. 10 minuten laten ontdooien. Tomaten in zo dun mogelijke plakjes snijden. Bosuitjes schoonmaken en in dunne ringetjes snijden, donkergroene gedeelte niet gebruiken. Met een deegsteker of een glas (middellijn ca. 11 cm) rondjes uit bladerdeeg steken en op de bakplaat leggen. Deegplakjes over het hele oppervlak met een vork meerdere malen inprikken. Plakjes in ca. 10 minuten in het midden van de oven lichtbruin voorbakken. Knoflook pellen en boven kommetje uitpersen. Olie erdoor roeren. Bovenkant van deegplakjes dakpansgewijs geheel beleggen met tomatenplakjes. Tomaat bestrooien met zout, peper, kruiden en bosuiringetjes. Taartjes besprenkelen met 2 eetlepels knoflookolie en in ca. 10 minuten in het midden van de oven gaar bakken. Garnalen besprenkelen met de rest van de knoflookolie en de laatste 3 minuten van de baktijd op de taartjes leggen en meebakken. Intussen vier borden voorverwarmen. Taartjes uit de oven licht bestrooien met zout. Op de borden leggen en olie eromheen sprenkelen.
Tomatentaartje Met Cocktailgarnalen is een recept van Smulweb.nl