Hollandse Visschotel Uit De Oven

2
10-20 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Bak de in niet te kleine stukken gesneden ui in de roomboter goudbruin en bekleed hiermee een middelgrote ovenschaal; leg hierop de met zout en peper ingewreven visfilets. Snij de gewassen cherrytomaatjes in grove stukken en verdeel ze over de vis. Bestrooi licht met de provencaalse kruiden. Begiet de vis en de tomaten royaal met de vloeibare monchou, de vis hoeft evenwel niet geheel onder te staan. Plaats de schotel in de voorverwarmde oven en laat de eerste 15 minuten op 200 graden en vervolgens 15 miinuten op 190 graden de vis gaar worden. Bestrooi de schotel met gehakte peterselie.

Hollandse Visschotel Uit De Oven is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Tomaat en courgette uit de oven
30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Pasta met kip uit de oven
75 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Appelbeignets uit de oven
50 min
Bekijk recept
Aardappelwaaiers uit de oven
25 min Bijgerecht
Bekijk recept

Frisse garnalencocktail met avocado
20 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Hollandse spruiten uit de koekenpan
20 min-
Bekijk recept
Frisse haring-bietensalade met appel
20 min- Bijgerecht
Bekijk recept
Hollandse roerbak met sperziebonen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept